Denna sida använder cookies. Genom att fortsätta att använda sidan godkänner du att använda våra cookies.

Zero Waste Box™-program

En Zero Waste Box är vår möjlighet att återvinna nästan allt.

Vad är “zero waste”?

Många av oss återvinner det vi kan, men allt annat vi inte kan återvinna i våra existerande återvinningssystem då? Zero Waste Box-programmet hjälper dig att återvinna det som blir kvar genom att hjälpa dig att bli "zero waste" och inte skicka något till deponi eller förbränning.

Vad är en Zero Waste Box?

TerraCycle’s Zero Waste Box™-plattform ger dig möjligheten att återvinna nästan alla typer av avfall, såsom kaffekapslar från ditt morgonkaffe eller komplext laboratorieavfall från ditt företag. Bara välj den typ av avfall du skulle vilja återvinna, köp en låda av lagom storlek, samla in ditt avfall och skicka in det till TerraCycle för att få det återanvänt (frakt är inkluderat). För mer information eller en skräddarsydd prisoffert, vänligen kontakta vår kundtjänst via mail eller ring 020 793 103.

Permanenta insamlingsskydd

Ett permanent insamlingsskydd för din Zero Waste Box är den perfekta lösningen för företag, återförsäljare och andra ställen där en Zero Waste Box finns. På så sätt kan du skydda din insamlingslåda och hålla insamlingen prydlig och organiserad. Det permanenta skyddet kan dessutom anpassas och stylas för att passa in i den avsedda miljön, såsom en arbetsplats. Vi kommer arbeta tillsammans med dig för att förstå och tillmötesgå din budget, styling, kvantitet och tidsram.

Efterfråga information

Zero-waste-verktyg och hjälpmedel

Behöver du hjälp att komma igång? Eller kanske vill du bara få lite nya idéer för att maximera ditt Zero Waste Box-program? Vi har flera verktyg och hjälpmedel som du kan använda för att återvinna så mycket avfall som möjligt. I form av nedladdningsbara affischer, videos och guider, finns det massor av hjälpmedel tillgängliga för att hjälpa dig göra en ännu större skillnad för miljön.